Indi: Nikad više neću u rijaliti šou

Izvor: Press, 15.Avg.2010, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indi: Nikad više neću u rijaliti šou

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno se vratila sa velike turneje u Australiji, gde je, kako kaže uživala u druženju sa našim ljudima koji tamo žive
Tvrdi da sankcije koje je snosila nakon izbacivanja sa „Farme" nisu uticale na njenu karijeru, da je zadovoljna sa angažmanima i da poslovnih ponuda ima na pretek.
- Pre nekoliko dana vratila sam se iz Australije i konačno ću da prionem na završavanje albuma. Učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na „Farmi" me je usporilo po tom pitanju i sve se odužilo mnogo više nego što sam planirala. Međutim, kako je jesen najbolji period za promovisanje novih pesama, verovatno će se neke kockice i poklopiti.
Bilo je priče da si zabranjena na Pinku i u „Grandu". Za koga ćeš onda izdati novi album?
- Nemam pojma, videćemo kakva je situacija. Osim priča koje su se provlačile posle „Farme", niko mi nije tvrdio da sam zabranjena, pa tako može da se desi da i ovaj album izdam za „Grand". A ako ne, bože moj, postoje i druge izdavačke kuće. Mogu samo da kažem da tu nije bilo nikakve svađe, možda su sve to bila samo nagađanja pojedinih ljudi.
Pink je najavio tužbu protiv tebe i da će tražiti da platiš penale od 50.000 evra zbog kršenja pravila na „Farmi".
- Za sada nema ništa od toga, nije mi stigao nikakav sudski poziv, a šta će biti, videćemo. Mogu samo da kažem da ne osećam nikakvu krivicu i da je moja jedina greška što im nisam unapred predočila moj problem sa klaustrofobijom. Na „Farmu" sam ušla sa pozitivnom namerom, a ispalo je kako je ispalo. Najvažnije je da to nije uticalo na moj odnos sa publikom, koja je sve shvatila na pravi način.
Da li ti je kasnije bilo krivo kada su se u tom rijalitiju tolerisale mnogo gore stvari nego ono što si ti uradila?
- Nema šta meni da bude krivo. Mogu da samo da kažem da ono što se kasnije dešavalo na „Farmi" nikako nije za pohvalu i da je sramota za ovaj narod i televiziju kao što je Pink.
A da li bi ponovo pristala da učestvuješ u nekom rijalitiju?
- Nikad više. I ovo jedno iskustvo mi je sasvim dovoljno.
Planiraš li godišnji odmor?
- Pokušaću da ugrabim nekoliko dana i skoknem do Crne Gore. Imam mnogo posla, već stižu ponude ze tezge za jesen, a i uskoro me očekuje rad u studiju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.