IVANA RASKRINKALA STANIJU Ona je proracunata glumi svadje sa Mednicom kako bi stigla do finala

Izvor: medio.rs, 13.Dec.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA RASKRINKALA STANIJU Ona je proracunata glumi svadje sa Mednicom kako bi stigla do finala

Kako se bliži kraj Farme tako učesnici pucaju po svim šavovima. Koriste svime i svačim ne bi li se našli u finalu, a bivša takmičarka Ivana Šašić je otkrila taktiku Stanije Dobrojević

"Ušla sam u konflikt sa Stanijom, pomenula mi je i decu. Tada sam rekla nešto i Gogi Sekulić za pokojnog supruga, bila sam izazvana. Tu sam nešto rekla što ne bih rekla u životu. Stanija je nastaviala da mi pominje decu, pa sam ja krenula na nju. Ona je proračunata devojka, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ona jako dobro zna da manipuliše. Ona samo ubacuje informacije i koristi ih kada joj zatrebaju", rekla je Ivana u emisiji u kojoj su farmeri.

Ona tvdi da su Stanija i Jasmina počele da se svađaju nakon Kristijanovog izbacivanja kako bi privukle pažnju. Pevačica smatra da je to sve taktika.

"Mislim da se Kristijan igra sa svima njima, i to se lepo igra", rekla je ona. Ivan Gavrilović je dodao da Stanijine reči nemaju validnost.

"Ona prvo hoće da otvori školu za starlete a onda priča o diplomatiji. Ona je mediokritet. Ona nije ni završila fakultet. Moram to da naglasim, jer ona potencira fakultet", rekao je Ivan Gavrilović.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.