Hrvatska: NACISTA u rijalitiju?!

Izvor: Mondo, 20.Sep.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska: NACISTA u rijalitiju?!

Na hrvatskoj Novoj TV startovala nova sezona rijalitija Farma - jedan učesnik je već na naslovnim stranama

Foto: MONDO, Stefan Stojanović

Dok mi svakodnevno gledamo Zadrugu i Parove i čitamo šta su vlasnik Pinka Željko Mitrović i ministar kulture Vladan Vukosavljević rekli jedan drugome na temu "štetnosti rijalitija" i "gledanja pornića", Hrvati imaju svojih problema...

Odnosno - nemaju problema, jer imaju obezbeđenje!

Jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učesnika nove sezone rijalitija Farma koji se emituje na Novoj TV Srećko Vučić (48) iz Karlovaca, ima nacističku tetovažu preko grudi - odnosno nacistički pozdrav "zig hajl". Portal Index.hr piše i da je učesnik rijalitija ranije snimio dokumentarac u kojem je izjavio da mu zbog doktorskih dijagnoza "nekad dođe da uzme kalašnjikov i potuče pola sela".

Snimljen dokumentarac o njemu

O Srećku je 2008. godine snimljen dokumentarac u kojem je on progovorio o svojim ratnim godinama, otkrio da je bio teško ranjen u glavu i pred kamerama pročitao dijagnoze među kojima mu je ustanovljen i PTSP i još neke druge psihičke poteškoće

Portal Index je ovim povodom kontaktirao televiziju Nova i zamolio za komentar koji se tiče činjenice da bi njegovo učestvovanje u rijalitiju moglo biti problematično.

Ovo je odgovor:

"Pre ulaska na Farmu takmičari produkciji dostavljaju lekarsku potvrdu o psihofizičkom stanju. Nakon testiranja produkcija se dodatno savetuje s lekarima i psiholozima, a navedeni kandidat je prošao sva potrebna testiranja. Produkcija je na osnovu toga zaključila da ne postoji nikakva prepreka za ulazak u šou. Nova TV brine o sigurnosti takmičara - osim obezbeđenja na samom imanju i blizini se nalaze i producentski tim i dežurne lekarske ekipe koje su spremne za intervenciju u raznim situacijama", stoji u odgovoru televizije.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.