Hiljade i hiljade sklekova za ukućane!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljade i hiljade sklekova za ukućane!

Kristijan Golubović se ozbiljno priprema za ulazak na Farmu 6 u septembru. Kako kaže, ima plan da sve ukućane "postroji".

Foto: YouTube/Screenshot

Danas slikar i pisac, nekada žestoki momak sa beogradskog asfalta učestvovaće u rijalitiju Farma 6.

Za sebe kaže da je normalan i vredan dečko koji će poznate ličnosti svojim primerom naterati da izbace loše navike i reše se poroka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Pošto sebe smatram jedinkom, sigurno će neko reći: vidi ovog, šta nam soli pamet ovaj kriminalac! Mislim da su vežbe obavezne svakog jutra i držaću trening ljudima koji se normalno budu ponašali. Biću za njih doktor Filgud! Držaću i gimnastičke treninge, jer mislim da su oni jako važni i za psihu. Pomogao bih Dari Bubamari i Seki Aleksić da smršaju, ako bi mi dopustile", rekao je Kristijan za "Kurir".

On kaže da će u rijalitiju dokazati da je "300 puta bolji do pevaljki, starleta i ostalih go**na".

"Očekujte od mene ustajanje u pet ujutru i obavljanje seoskih poslova. Naravno, crtanje neću zapostaviti. Nema potrebe niko da me se plaši, jer ja nisam Mikiu Đurčić, luda Zorica Marković, Maca ili Firči. Glavni cilj mi je da pomognem, a prioritet mi je da tamo nekog odviknem od pušenja, droge i alkohola", kaže Kristijan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.