Hasan na “Farmi 7”: Željko me je pozvao u rijaliti da se oženim Jelenom!

Izvor: Svet, 04.Feb.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan na “Farmi 7”: Željko me je pozvao u rijaliti da se oženim Jelenom!

Hasan Dudić je dobio ponudu vlasnika Pinka Željka Mitrovića da se u rijalitiju “Farma 7” venča Jelenom Golubović, koja ga je optužila da je pretukao dok su bili u “Parovima”.
Pevača su pozvali s ružičaste TV da učestvuje u novoj sezoni rijalitija koja počinje 15. februara, a pošto je već ranije dogovoreno da i Jelena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Golubović bude takmičarka, producenti su došli na ideju da organizuju njihovo venčanje. Rediteljki se ta ideja nije dopala, ali zato Hasan nema ništa protiv.
“Što da ne, ja pristajem. Već sam učestvovao na Farmi i ući ću i ovaj put ako me ispoštuju oko visine honorara. Zvao me Mitrović. Što se venčanja s jelenom Tiče to bi bila neviđena predstava za narod. Svaka čast producentima što su se toga setili. Čuo sam da s Jelenom ulazi i njena majka Svetlana pa ću zato povesti mog druga Peru koji ima 88 godina i njih dvoje će biti idealan par”, rekao je Dudić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hasan na “Farmi 7”: Željko me je pozvao u rijaliti da se oženim Jelenom!

Izvor: Scandal.rs, 04.Feb.2016

Pevača su pozvali s ružičaste TV da učestvuje u novoj sezoni rijalitija koja počinje 15. februara, a pošto je već ranije dogovoreno da i Jelena Golubović bude takmičarka, producenti su došli na ideju da organizuju njihovo venčanje. Rediteljki se ta ideja nije dopala, ali zato Hasan nema ništa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.