Hasan Dudić: Stvarno ne znam šta Zlati trebaju izjave da sam budala!

Izvor: Svet, 08.Sep.2010, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hasan Dudić: Stvarno ne znam šta Zlati trebaju izjave da sam budala!

"Sve sam dao sinu i unučićima, ostao sam bez stana, pa kad dođem u Beograd, spavam u hotelu "Slavija" kako bih uštedeo pare, jer mi je tako jeftinije nego da iznajmljujem smeštaj", ispričao je za "Kurir" Hasan Dudić, četiri dana pre početka Farme. Pevač svoj odlazak na imanje u Lisoviću vidi kao spasonosno rešenje za izlazak iz krize u kojoj se nalazi. "Imao sam i imaću. Čovek sam koji je uvek pomagao ljudima, pa se nadam da će mi se tako i vratiti. Sve što sam imao, dao sam svom sinu Mikiju i sad hoću da krenem iz početka. Svestan sam da iz pakla idem pravo u pakao, ali nadam se da ću se izboriti s onim što me čeka", kaže Dudić. A na svu muku, i bivša supruga Zlata Petrović, sa kojom će narednih meseci boraviti na Farmi, nazvala ga je u intervjuu za jedan nedeljnik budalom, što ga je, kako kaže, mnogo pogodilo.
"Stvarno ne znam šta joj trebaju izjave da sam budala i ostale pogrdne reči koje mi je uputila. Mislim da se samo blamira na taj način i da stvara lošu atmosferu pre ulaska u rijaliti. Nas dvoje imamo zajedničkog sina i unučiće i glupo je da daje takve izjave, koje će oni da čitaju i shvate pogrešno", kaže Hasan.
 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.