Govorili su da je bila u TAJNOJ VEZI sa Kristijanom Golubovićem, a onda se povukla iz javnosti: EVO kako danas izgleda Balerina sa Farme

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 21:12

Govorili su da je bila u TAJNOJ VEZI sa Kristijanom Golubovićem, a onda se povukla iz javnosti: EVO kako danas izgleda Balerina sa "Farme"

Potpuno je nestala iz javnog života, a zadesila ju je velika porodična tragedija u međuvremenu.

Jelena Milošević Balerina bila je učesnica nekadašnjeg rijalitija "Farma" gde je i stekla svoju slavu, i to mahom skandalima koji su je u popularnom rijalitiju pratili.

Iako je 2015. godine bila u žiži interesovanja zbog svog izuzetno prisnog odnosa sa Kristijanom Golubovićem, kada se mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spekulisalo da li su njih dvoje u intimnoj vezi, Balerina se po završetku rijalitija ipak potpuno povukla iz javnog života.

Tokom boravka na "Farmi", Kristijan je već bio u dugogodišnjem braku sa svojom suprugom Ivanom, ali je pred malim ekranima sa Balerinom neretko razmenjivao nežnosti, te su mnogi mislili da su oni sve vreme zapravo u tajnoj vezi.

Kako se u to vreme pisalo, jedna od njihovih žustrih svađa završila je čak i fizičkim okršajem, a Jeleni je navodno bio polomljen nos, zbog čega je tada morala da napusti imanje u Lisovićima.

Nakon napuštanja rijalitija, o Jeleninom životu se više nije znalo mnogo, a 2017. godine doživela je veliku porodičnu tragediju kada joj je preminuo rođeni brat.

- Prerano je otišao moj anđeo čuvar, moj brat Miša, moje sunce - napisala je ona tada na društvenim mrežama.

Nakon tog oglašavanja, Jelena više nije toliko aktivna na društvenim mrežama, na taj način potpuno nestavši iz javnosti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.