Golman Den Haga “valjao” travu sa ocem

Izvor: Glas javnosti, 23.Apr.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Den Haga “valjao” travu sa ocem

BEOGRAD - Golman Den Haga Đino Kutinjo (28) uhapšen je i osuđen nakon što je policija u utorak upala na farmu marihuane registrovanu na njegovo ime.

Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije uspeo je da, kako su primetili engleski mediji, objasni neke stvari svim fudbalerima koji su za života ikada pomislili da su opasni jer je osim kazne za proizvodnju marihuane optužen za falsifikovanje i pranje novca.

Kutinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je uhapšen zajedno sa svojom devojkom kada je policja upala na farmu marihuane u selu Ens gde je pronašla preko četiri hiljade stabljike čuvenog opijata, a nesrećni golman je uporno poricao optužbe čak i kada je otkriveno da je farma uredno registrovana na njegovo ime.

Mediji su po objavi vesti odmah podsetili da je zbog saučesništva u vođenju farme na dve godine zatvora ranije osuđen i Đinov otac Vilijam Kutinjo, a za sada nije poznato hoće li nekadašnji član PSV-a, Nak Brede i Vitesea dobiti otkaz u Hagu, ili će rukovodstvo sačekati da odluži zatvorsku kaznu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.