Goca odmah znala da napušta Farmu

Izvor: Poznati.info, 13.Maj.2013, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca odmah znala da napušta Farmu

Osma nedelja donela je duel između dve dame Gordane Bjelice i Vesne Rivas, a Goca je odmah nakon igre znala da ona napušta Farmu.

Protekle nedelje gazdarica je bila Goca Božinovska, a sluge Memo i Vesna, koja je dobila čak 14 štapića od ostalih farmera i zbog toga je jedan od kandidata za napuštanje kuće.

Gordana Bjelica je već jednom izbačena i to pre dve nedelja, ali ju je produkcija vratila pre nedelju dana zajedno sa Erom Ojdanićem. Publika >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je ponovo svojim glasovima odlučila da se ona nađe u duelu.

Igra “flipera” donela je Vesni mogućnost dupliranja glasova, pošto je uspela da ubaci lopticu dva puta, dok je Goca samo jednom. Nakon prebrojavanja i dupliranja glasova Goca je imala 19,15 odsto, a Vesna čak 80,5 procenata. Ognjen je samo rekao odnos procenata i pre nego što je rekao ko napušta Farmu, Goca je počela da se pozdravlja sa svima jer je znala da je sigurno ona, što je Amidžić i potvrdio.

Pre same igre u studiju su se pojavili Vladimir koji je prijatelj Vesne Rivas i Teodora, Gocina ćerka.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Intervju: Goca Bjelica poručuje da su mnogi na farmi jer su pukli!

Izvor: Poznati.info, 13.Maj.2013

Glumica Gordana Bjelica sinoć je izgubila u areni od Vesne Rivas. U borbi dve duelistkinje za dupliranje glasova, Vesna Rivas je pobedila u igri koju su nazvali starim fliperom.:..- Svi mi govore da sam vidovita, a to se potvrdilo po ko zna koji put. Samo ću reći da sam preko Ruske ambasade svojevremeno...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.