Gagi Đogani: Katarini se sviđa Baki, a ne Bane!

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2010, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gagi Đogani: Katarini se sviđa Baki, a ne Bane!

Kako vreme prolazi na farmi, tako su maneken Bane i pevačica Katarina sve bliži. Nakon što se izjasnio da je Katarina njegova simpatija, Bane je prešao sa reči na dela i koristi svaku priliku da je poljubi. Za sada su sa obraza prešli na vrat. Međutim, situacija se sve više komplikuje, jer je Baki počeo da muva Katarinu Banetu iza leđa.
Pogledaj vesti o: Organizacija Obraz,   Bane Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gagi Đogani provalio: Katarini se sviđa Baki, a ne Bane!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2010

PIŠE: Jelena Cvijanović Dok Bane ide naokolo, muva sve što mu se nađe na putu i tvrdi kako mu se najviše sviđa Katarina Živković, iako u nju nije zaljujbljen, Baki mu radi iza leđa! Prvo mu je potopio šanse otkrivši da mu je Bane na početku rekao kako mu se sviđaju Jovana i Sanja Radunović,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.