GRUBIJAN: Siledžija Kristijan gospodario Farmom!

Izvor: Kurir, 31.Dec.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUBIJAN: Siledžija Kristijan gospodario Farmom!

Kriminalac za četiri meseca, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, prevario ženu sa Stanijom i Balerinom, kojoj je polomio nos. Silu je demonstrirao i nad Tijanom, Tamarom i Radetom.

Šestu sezonu rijalitija „Farma“ obeležile su brojne tuče. Umesto zabavno-humorističkog programa, Pink je gledaocima plasirao šou nasilja, bluda i razvrata u kom je četiri meseca gospodario kriminalac Kristijan Golubović, koji je na kraju pobegao sa imanja.

Lovačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << priče

Osim lovačkih priča iz prošlosti, on je pokazao i kakav je prema ženama - od muškarčine, koji je sa njima imao seks, do nasilnika. Kako je to kad te mišićavi Golubović napadne uverile su se Tijana Ðuričić, Tamara Ðurić, Jelena Milošević Balerina, ali i Rade Lazić. Maneken mu je čak i došao glave jer je nakon što je njega udario kriminalac izbačen sa imanja. Ali zbog pada gledanosti, Željko Mitrović je brže-bolje vratio osuđenog narko-dilera u program.

Autor: Foto: Dragana Udovičić
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

GRUBIJAN Siledzija Kristijan gospodario Farmom

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2015

Kriminalac za četiri meseca, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, prevario ženu sa Stanijom i Balerinom, kojoj je polomio nos. Silu je demonstrirao i nad Tijanom, Tamarom i Radetom..Šestu sezonu rijalitija „Farma“ obeležile su brojne tuče. Umesto zabavno-humorističkog programa, Pink je gledaocima...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.