Firči: Miloš stoji iza svega

Izvor: Svet plus, 17.Avg.2010, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firči: Miloš stoji iza svega

Čim su mediji objavili vest da je reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus brutalno pretučen cela Srbija uprla je oči u pobednika ovogodišnjeg serijala "Farme, " Miloša Bojanića. Mladi reper tokom boravka u kući imao je više sukoba sa različitim ukućanima od kojih je najžučniji bio sa Milošem zbog koga je i izbačen.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Firči: Bojanić je Đusu namestio batine

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Avg.2010

Čim je objavljena vest da je reper Ivan Ivanović,poznatiji kao Đus, brutalno pretučen u Beogradu, krenule su spekulacije da sa ovim incidentom može biti povezan Miloš Bojanić, sa kojim je mladi muzičar bio u sukobu tokom učešća na 'Farmi'. Prema nekim navodima, pobedniku

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.