Finale Farme: Stanija i Memo i dalje u igri

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Farme: Stanija i Memo i dalje u igri

U “Pinkovom” studiju u Šimanovcima krenulo je superfinale četvrtog po redu izdanja rijalitija “Farma“, koji je trajao više od 100 dana. Sledeći takmičar koji je ispao iz trke za 50.000 evra je Radojka Bogdanović. Ostali su još Stanija Dobrojević i Sulejman Haljevac. Pre nje, ispali su Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša i Andrija Mirković.

 

Foto: Ilustracija

Aki je u međuvremenu došao u Šimanovce i pozdravio se sa svojim ukućanima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << On je u razgovoru sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović demantovao da je lenj kako se pričalo na “Farmi”. Pre njega, Aleksandra je razgovarala sa Aleksićem.

 

Aleksića je, po dolasku u studio u Šimanovcima, dočekala devojka i pozdravio se sa najmilijima. Dok je razgovorao sa voditeljkom, on je ušao u raspravu sa Saškom Karan, sa kojom se nekoliko puta svađao na Farmi. Pošto je objasnio da se tokom tih svađa samo branio, rekao je da mu je blagi favorit za pobedu Memo.

 

Pošto su proglasili Akija kao drugog farmera koji je ispao, voditelj Ognjen Amidžić Staniju, Gocu, Memu i Radojku izveo napolje i postavio ih ispred video-bima i svaki takmičar je imao priliku da čuje poruke svoje rodbine i prijatelja.Goci Božinovski su se obratile njene ćerke koji su istakle da je ona najbolja mama na svetu. Pevačicu je takođe pozdravila i njena kućna prijateljica.

 

Na red je došla Stanija. Starletu su srdačno pozdravili njena mama i baka. Memu je zaplakao kada je video svoje prijatelje. Radojka je bila takođe ushićena kada je videla svoje ćerke.

 

Finalistima je pre nego što saopšteno ime prvog takmičara koji je ispao, stiglo je i poslednje pismo Zadruge. Pored reči hvale u pismu, Stanija, Aki, Goca, Memo, Ša i Radojka dobili su majice sa brojevima. Takođe, superfinalisti su po prvi put dobili mogućnost da preko video-bima vide ljude iz ''spoljnog sveta''. 

 

U međuvremenu, u studiju u Šimanovcima, voditeljki Aleksandri Jeftanović su se pridružili izbačeni takmičari “Farme”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Farma 2013 Narod pita: Sulejman Memo Haljevac, Stanija Dobrojević i Goca Božinovska odgovaraju na pitanja gledalaca!

Izvor: Svet plus, 08.Jul.2013, 23:15

U specijalnoj emisiji posvećenoj Farmi 2013, gostovali su Goca Božinovska, Stanija Dobrojević i pobednik Sulejman Haljevac Memo.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.