Finale Farme: Borba za 50.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Farme: Borba za 50.000 evra

U “Pinkovom” studiju u Šimanovcima krenulo je superfinale četvrtog po redu izdanja rijalitija “Farma“, koji traje više od sto dana . Od ukupno 28 takmičara, ostalo je samo šest farmera, a to su Andrija Marković, Stanija Dobrojević, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša, Sulejman Haljevac i Radojka Bogdanović.

 

Foto: Ilustracija

 

Na početku ovog superfinala, voditelj Ognjen Amidžić je okupio preostale farmere i pitaj ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako se osećaju, a oni su istakli da će biti tek kasnije svesni svog uspeha.

 

U međuvremenu, u studiju u Šimanovcima Aleksandri Jeftanović su se pridružili izbačeni takmičari “Farme”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Finale Farme: Borba za 50.000 evra

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

U “Pinkovom” studiju u Šimanovcima krenulo je superfinale četvrtog po redu izdanja rijalitija “Farma“, koji traje više od sto dana . Od ukupno 28 takmičara, ostalo je samo šest farmera, a to su Andrija Marković, Stanija Dobrojević, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Ša, Sulejman Haljevac...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.