Farma krade Parovima veliku zvezdu: Zmaj ponovo u rijalitiju?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2017, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farma" krade "Parovima" veliku zvezdu: Zmaj ponovo u rijalitiju?

Televizija Pink je krenula sa pozivanjem učesnika u njihovom rijalitiju "Farma", a jedan od njih mogao bi biti i onaj koji je doneo ogromnu gledanost televiziji "Happy" i rijalitiju "Parovi".

Tim televizije Pink se trudi na sve načine da nagovore Zmaja od Šipova da učestvuje u njihovoj osmoj sezoni "Farme".

- Zmaja smo zvali pre nekoliko dana i dali mu ponudu da uđe na Farmu, jer je zanimljiva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osoba za rijaliti. On je neprestano ponavljao da je razočaran u takve igre, jer nije pobedio u dve sezone Parova. Trebalo bi da se oko 20. februara sastanemo sa njim, i o svemu razgovaramo uživo - rekao je izvor blizak produkciji.

Deo ovog tima se nada da će Zmaj postati deo "Farme", jer je gledanost uz šou koji on donosi - zagarantovan.

Inače, nedavno se pisalo i o tome da će i Zmajev najveći rival iz "Parova" Nenad Marinković Gastoz takođe boraviti na imanju u Lisoviću.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.