Farma: Zorica Milenu i Nemanju nazvala us*ane kučke

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Zorica Milenu i Nemanju nazvala "us*ane kučke"

Nemanjina izjava da je i njemu tata mogao da pošalje prase kao Kemiš Zorici iznervirala je pevačicu, koja je tokom uključenja uživo suprugu poručila da joj svake nedelje šalje ponešto.

- Zamisli, kad je Kemiš poslao prase, vodio je računa o kilaži kako bi svi imali da jedemo, da nam bude lepo, a on se našao da prokomentariše, onako nadureno, da i njemu roditelji mogu da šalju. Pa brate mili, neka mu šalju, šta ja imam s tim?! Nije mi jasan uopšte - objašnjavala >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Zorica Maji, Firčiju i Dragani, pri tom dodajući u kameru da joj muž šalje korpe sa cvećem i voćem.

- Obavezno je da mi Kemiš za svaku nedelju koju ostanem ovde pošalje nešto, pa da ovi koji nemaju ni za kiflu dobiju ospice - poručila je Brunclikova, napominjući da misli da su Nemanja i Milena verovatno svesni da su se mnogo izblamirali na farmi te da je bilo bolje za njih da je Milena svojevoljno izašla.

- Eto, sad se po ceo dan šetaju kao us*ane kučke. Nije im to trebalo - zaključila je Zorica, koju su sve vreme podržavali Maja i Firči, dok je Dragana dodala da ju je najviše iznenadilo Nemanjino nedžentlmensko ponašanje. Izvor: Alo.rs

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Zorica prozvala Milenu i Nemanju

Izvor: Svet, 11.Maj.2010

Nemanjina izjava da je i njemu tata mogao da pošalje prase kao Kemiš Zorici, iznervirala je pevačicu, koja je tokom uključenja uživo suprugu poručila da joj svake nedelje šalje ponešto. "Zamisli, kad je Kemiš poslao prase, vodio je računa o kilaži kako bi svi imali da jedemo, da nam bude lepo,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.