Farma: Zorica Marković vređala Golubovićku i polivala je vodom!

Izvor: Poznati.info, 20.Sep.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Zorica Marković vređala Golubovićku i polivala je vodom!

Zorica Marković izgubila je živce i nasrnula je na Jelenu Golubović, polila je vodom i uputila joj salvu uvreda.

Folkerka je, pošto ju je rediteljka prekinula dok je govorila, napala da je nenormalna i da se od nje ne može doći do reči.


“Ućuti, Jelena, više. Celi dan ćutim i trpim te i sada ponovo ne daš da progovorim. Ne mogu više da te trpim. Kravo jedna. Ovde si došla i maltretiraš ljude koji imaju, karijere, imaju ime i prezime, a ko si ti. Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << čula za tebe dok nisam ušla na farmu”, vikala je Zorica, dok je Jelena mirno slušala uvrede.

“Ja sam niko i ništa”, odgovorila je rediteljka.

“U pravu su, ti si niko i ništa. Lepo si rekla. Krmačo, ućuti već jednom. Kakva si ti intelektualac, a pišeš na papiru za meso. Ti nas ovde maltretiraš sve redom i manipulišeš sa nama. Krmačo jedna. Ludačo”, vikala je Zorica, a budući da je Jelena ignorisala, prišla joj i polila je vodom.

“Ovo polivanje ću da tretiram kao fizički napad. Tužiću vas”, mirno je rekla Jelena, a Zorica je i dalje nastavila da je pogrdno naziva. Jelena nije samo izludela Zoricu, već i ostale ukućane pa se Crni, kako je rekao, jedva jutros suzdržao da je ne polije kofom vode jer nije zatvarala usta dok je pio kafu.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne može bez polivanja: Zorica Marković nasrnula na Jelenu Golubović!

Izvor: Svet, 20.Sep.2013

Zorica Marković izgubila je živce i nasrnula je na Jelenu Golubović, polila je vodom i uputila joj salvu uvreda. Folkerka je, pošto ju je rediteljka prekinula dok je govorila, napala da je nenormalna i da se od nje ne može doći do reči. “Ućuti, Jelena, više. Celi dan ćutim i trpim te i sada...

Nastavak na Svet...

Opet svađa: Zorica polila Jelenu vodom!

Izvor: Press, 20.Sep.2013

Jelena je prekinula Zoricu dok je pričala, nakon čega se pevačica iznervirala, uvredila Jelenu i polila je vodom.. - Ućuti Jelena, više. Celi dan ćutim, a sada ponovo ne daš da progovorim. Ne mogu više da te trpim, kravo jedna. Ovde si došla i maltretiraš ljude koji imaju karijere, imaju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.