Farma: Zorana i Baki prve sluge u ovoj sezoni

Izvor: S media, 14.Sep.2010, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Zorana i Baki prve sluge u ovoj sezoni

Prvi gazda treće sezone rijalitija koji je od samog starta krenuo da obara rekorde gledanosti, obavio svoj prvi zadatak i za sluge izabrao "najsnažnije" farmere - Zoranu Pavić i Bakija Đoganija.

Noviteti u trećoj sezoni Farme koji se tiču sluga i njihovih obaveza, jesu ti da sluge moraju da služe gazdu...ali, stvarno . Neće moći kao prethodnih sezona da rade šta im padne na pamet, neće moći čak ni da sede za istim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stolom sa gazdom imanja, kamoli pomisle da mu se suprotstave...

Obaveze pevačice i densera, koji su izabrani "zbog svoje snage" - "moći će da ponesu teret na pijacu", kao i svih koji se nađu u njihovoj ulozi, podrazumevaju "trčkaranje" oko gazde, ispunjavanje svih zadataka, posluživanje (ove nedelje) Milana Paroškog i sedenje u kuhinji dok ostali farmeri ručaju. Oni će morati da prate gazdu na pijacu i umesto njega tegle namirnice.

"Bila mi je želja da budem u areni, ali na koncertu", prokomentarisao je Baki nedelju pred sobom i eventualni duel.

Posle kuhinjskog, a onda radioničarskog klana, na najpoznatije seosko imanje u Srbiji se uselilo veselo društvo koje, na prvi pogled, neće pružiti gledaocima ništa osim smeha, nekoliko recepata za džem od šljiva ili knedle i snimanje spota za pesmu "Kuća, pos'o".

Iako je prvog dana šou programa Farma pala i jedna svađa, seoska idila se ubrzo nastavila. Žene su pune elana, "kao da ih za to plaćaju", krenule da se "lome" koja će da kuva, pere sudove, nosi rakijicu vrednim muškarcima u štali, pa čak i kreči štalu...

Ono što je bitno je da vedrog duha ne manjka..."Uključi bojler, dolazim odmah! ", rečenica je koju je Zorana nekoliko puta izgovorila odmah posle "Zvaću te kasnije " (na telefon, naravno), Baki je pokušavao da sazna nešto više o Ekremu i njegovoj karijeri, pa smo tako saznali da je Ekrem počeo da se bavi pevanjem pre nego što je u Nujorku počeo da se bavi "poslom".

"Pevao sam u Sloveniji, u Ljubljani, na železničkoj stanici...Nisam mislio da ću napraviti ovakav hit, 'Kuća, pos'o' je tek sedma pesma na mom albumu... ", pričao je Ekrem, a Baki ga poredio sa Lady Gagom i Madonom koje imaju "manje" poseta na YouTube kanalu od njega i pitao ga: "Pa, ti u toj pesmi samo pričaš, jel znaš ti da pevaš?".

"Gola, gola, skini mi se gola, može gola, može i do pola, ja sam ovde turista, budi malo nudistaaaaa...", treštao je Gospoda.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/TRI4h5AtLD0?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerTRI4h5AtLD0", "ytplayerTRI4h5AtLD0", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Malo problema ipak ima... oko slike Eve Ras...a onda i između Bakija i Hasana. Idemo redom...

Katarina Živković se ponudila da pomogne Evi Ras oko slikanja dela koje će gazda i nove sluge nositi na pijacu na razmenu...nešto što nije trebalo da uradi. "Neću da mi pomažete", rekla je Eva pomalo ljutito, dok su ostali farmeri na čelu sa Li Menom objašnjavali da mlada Zvezda Granda nije mislila ništa loše.

"Pa gospođica zna, draga izvolite vi, ja vam dajem šansu da se dokažete, ja sam imala sto izložbi, ne treba mi... ".

Da ne treba nuditi pomoć legendarnoj Evi je jasno, a da li je pametno tražiti od Bakija B3 da ti donese vodu?

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/WnSmqboBPdQ?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayerWnSmqboBPdQ", "ytplayerWnSmqboBPdQ", "500", "325", "8", null, null, params, atts);

Inače, prvi problemi su se pojavili...glavni junak je upravo Hasan. "On došao bolestan na Farmu", rekao je Limen gazda Milanu. "Kako bolestan?"

"Kaže da mu smeta prašina, da ne može da radi", rekao je "lala" dok je ukucavao eksere... Izvor: Mondo.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Zorana i Baki sluge, nastavljaju se čarke između farmera

Izvor: CrveniTepih.com, 15.Sep.2010, 01:50

Prvi gazda treće sezone rijalitija koji je od samog starta krenuo da obara rekorde gledanosti, obavio svoj prvi zadatak i za sluge izabrao 'najsnažnije' farmere - Zoranu Pavić i Bakija Đoganija. Noviteti u trećoj sezoni Farme koji se tiču sluga i njihovih obaveza, jesu ti da sluge moraju da služe...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Farma: Nove sluge na mukama

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2010

Prvi gazda treće sezone rijalitija koji je od samog starta krenuo da obara rekorde gledanosti, obavio svoj prvi zadatak i za sluge izabrao "najsnažnije" farmere - Zoranu Pavić i Bakija Đoganija...Noviteti u trećoj sezoni Farme koji se tiču sluga i njihovih obaveza, jesu ti da sluge moraju da služe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.