Farma: Vratio se Brus Li

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vratio se Brus Li

Miloš Bojanić, među farmerima poznatiji kao Brus Li - sam protiv svih, vratio se na imanje u Lisovićima. Iz daljeg takmičenja ispao Vladimir Stanojević.

Valjda je tako moralo da bude - ušao je koju nedelju kasnije, i ispao "koju nedelju" pred kraj druge sezone rijalitija Farma.

Vladimir Stanojević, iako se u duelu sa folkerom Milošem Bojanićem "držao junački“, čak ga i pobedio u igri flipera, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogao ništa da uradi kada su glasovi publike bili u pitanju.

Iako su Vladi duplirani glasovi publike, "fanovi iz Bosne i Hrvatske“, rekli su da na Farmi ostaje najvredniji među svima – Miloš Bojanić. Svađao se sa Majom i Firčijem, „plevio je lukac“ i pravio nadstrešnicu magarcu i isplatilo se.

Vladin boravak na Farmi će ostati upamćen po semenu razdora između Milene i Nemanje. On je taj koji je Milenu poljubio “tu”, odnosno “lagao da ju je poljubio”.

Zbog njega su Zvezde Granda raskinule na jedno veče, a onda se i pomirile i sve “zaboravile”.

Podsetio ih je ipak Miloš Bojanić u "duelu pre duela".

“U izolaciji nisam reči progovorio sa gospodinom. Došao je na Farmu kao ljubavnik. Lepo sam ga pitao jesi li bio sa Milenom, on kaže jeste, a posle kaže da nije. Valjda ga je Milena ubedila da je poljubio neku drugu”, rekao je Bojanić.

Ostalo je istorija...bar za poslednjeg izbačenog farmera.

"Izašao sam na vreme. Ja ovo ne smatram porazom, izdržao sam meseci i po dana na Farmi", rekao je Vlada po povratku u civilizaciju, a onda rekao par reči o svom protivniku.

"Služi se najgorim sredstvima da bi došao do cilja, mada ne znam koji je njegov cilj i šta će njemu pobeda na Farmi. Miloš udara nisko".

Nemanja je morao da odgovori i na jedno škakljivo pitanje...ono pitanje...o poljupcu.

"Nema moje devojke da vam kaže kako se ljubim", smejao se Vlada. "Ja sam stavio tačku na to pitanje, ali to se zna...to je pisalo pre nego što sam ušao. Nisam se hvalio poljupcem sa njom, nije ona neka pa da se hvalim, u stvari Milena jeste dobra riba...To je bilo pre dve, tri godine...običan poljubac", ponovio je Vlada svoju priču.

Osvrnuo se i na svoj odnos sa Mirjanom. "Ona je divna devojka i privilegija mi je što sam je upoznao".

Farmeri su polako počeli da se okreću protiv Zorice. Na pitanje produkcije “ko je najveći egoista na Farmi”, Đus, Gagi, Vlada i Nemanja su “iz topa” odgovorili – Zorica!

“Nadmena je, samu je sebe prozvala ‘lejdi”, rekao je Gagi, a onda je imitirao kako beži od svađe pojedinih farmera. “Ju, ja to neću da slušam, ja se bojim, ju!”.

Reči hvale nije imao ni njen kolega Nemanja Stevanović.

“Ona misli da je najpametnija, najlepša, ali to je njen problem. Neće da kuva da ne bi Đus jeo, kakav je to način!”.

“Ma, da, ja sam nepoznata i nemam ništa i došla sam ovde da napravim nešto od sebe i proslavim se kad izađem”, kratko je Zorica “odmahnula rukom” na tvrdnje pojedinih farmera. “Nepoznatih”, naravno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.