Farma: Vraćaju se! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vraćaju se! (VIDEO)

Par koji je obeležio pretposlednju Farmu ponovo na imanju u Lisoviću!

Sećate li se Farme na kojoj je pobedila Stanija? Druženja s Kristijanom Golubovićem i "isplate" pred kamerama?

I ove sezone ćete biti u prilici da gledate pojedine face s te Farme. Na primer... Kristijana Golubovića i Jelenu Milošević!

"Bolje zatvor nego Farma"

Pre nekoliko dana je objavljeno da se Farma vraća na male ekrane u septembru ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kao i da bismo na njoj mogli da gledamo neke dobro poznate face (ako ne njih, onda barem razrešenje problema koje napraviše Parovi).

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Među njima bi trebalo da se nađu i "Balerina" Jelena Milošević i Kristijan Golubović!

Kristijan za MONDO: Ja sam duša od čoveka!

Balerina se, navodno, dvoumila da li da ponovo uđe u rijaliti u kojem se volela i svađala s Golubovićem, ali da je na kraju ipak "prelomila" i rekla "da", dok Kristijan čeka da mu istekne zatvorska kazna i ponovo se nađe pred Pinkovim kamerama, piše "Star"

Podsetite se "Balerine i Kikija" u sedmoj sezoni!



Izvor: YouTube

Kako da pobedimo?



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.