Farma: Vendi uhvaćena na delu!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Vendi uhvaćena na delu!

Starleta Vesna Vukelić Vendi je ostala bez cigareta, pa je bez pardona otišla do Jasmininog ormana i iz njega ukrala punu paklu. Možda bi ova krađa prošla neprimećeno da je Peja nije ulovio u "zločinu".

On je to ispričao Jasmini, koja se prethodno sve vreme žalila kako nema šta da puši jer su joj cigarete ukradene.

Jasmina: Je l’ znaš kako sam se juče zgranula?! Vendi je juče ukrala cigarete iz moje fioke!

Marijan: >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Meni je jednom uzela iz džepa od jakne!

Jasmina: Moraš da ih skloniš. Ja više neću da ih držim na istom mestu. Ja bih joj prva dala cigarete da mi je tražila. Ali da zavučeš ruku i sama da uzmeš?! Ja to ne podnosim! Peja ju je uhvatio kada je uzimala i rekao joj: „Gospođo, kako se to lepo poslužujete!“ Posle ovoga joj neću nijednu dati. Razumem Ekrema, on je udaren mokrom čarapom, pa i kad uzme, ne ljutim se.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.