“Farma“: Tri miliona gledalaca pratilo useljenje!

Izvor: Svet, 13.Sep.2010, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Farma“: Tri miliona gledalaca pratilo useljenje!

Treći serijal rijaliti šou-programa "Farma" tek što je počeo, a već je oborio rekord. Naime, useljenje na imanje u Lisoviću pratilo je tri miliona gledalaca, što je više nego prošlog septembra. A, kako navode u Pinku, ne treba zaboraviti da su ovog puta imali žestoku konkurenciju u programima drugih stanica. Ulazak na "Farmu" ostvario je prosečan rejting od 20,33 posto, a šer od 45,64 procenata, što bi značilo da je svaki drugi gledalac kraj malih ekrana pratio upravo Pink. Useljenje mna imanje u Lisoviću na "ružičastoj" televiziji bilo je najgledanije emisija juče, daleko ispred košarkaške utakmice naše reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Turskoj za bronzanu medalju, te finalne. Snalaženje VIP seljaka prve večeri na "Farmi"u direktnom prenosu do duboko u noć nastaviloje da gleda čak dva miliona gledalaca. Sudeći po prvim podacima, ovogodišnja jesenja "Farma" ima šanse da obori vrhunsku gledanost prošlih sezona.


Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Farma opet oborila rekord, pala prva svađa

Izvor: S media, 13.Sep.2010

Treći serijal najpopularnijer rijaliti šou programa na našim prostorima pratio je rekordan broj gledalaca i pored utakmice za treće mesto nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u košarci i finalne utakmice...Početak treće sezone gledalo je čak 2.976.815 ljudi, izmerili su piplmetri "AGB Nieslen...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.