Izvor: CrveniTepih.com, 15.Avg.2010, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Najbolja ekipa farmera do sada

Treća sezona „Farme“ počeće da se emituje na „Pinku“ 12. septembra i okupiće, prema mišljenju mnogih, najbolju ekipu dosad! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, većina učesnika je već potpisala ugovore sa produkcijom, a ostalo je još nekoliko takmičara sa kojima se pregovori privode kraju! - Posle rekordne gledanosti „Farme 2“, produkcija „Pinka“ bila je svesna da [...]

Nastavak na CrveniTepih.com...






Povezane vesti

Oliver Mandić dovodi ovce na "Farmu"

Izvor: Svet plus, 15.Avg.2010

Treća sezona "Farme " koja bi trebala da počne sa emitovanjem sredinom septembra, pa rečima ljudi koji su bliski produkciji trebala bi da okupi najbolje učesnike do sada.Većina budućih farmera je potpisal ugovore, dok se sa još par učesnika dogovori privode kraju.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrveniTepih.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrveniTepih.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.