Farma: Na imanju ih sačekale bube! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 20.Mar.2013, 03:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Na imanju ih sačekale bube! (Foto)

Imanje u Lisoviću nije bilo u upotrebi dve i po godine, ali bez obzira što nije bilo ljudi kao stanara, tamo su se uselili neki drugi stanari. Prva noć na farmi protekla je u punjenju posteljine slamom, spremanju kreveta za spavanje, raspakivanju stvari i upoznavanju prostora u kojem će provesti tri meseca. Tako su bračni par Radojka i Duško Stojanović rešili da spavaju u štali, ali tamo ih je sačekalo neprijatno iznenađenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Naime, dok su punili posteljinu Radojka je jednog momenta samo vrisnula, i rekla da je videla bube.

Radojka: Jao, vidi, ovde sve bude šetaju.

Dule: Pa šta te briga, nek šetaju. Ćuti.

Tako je Dule smirio svoju ženicu da ne paniči. Ipak su to samo bude. Imaju sreće dok ne počnu da nailaze na pacove ili miševe.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.