Farma: Muke bez seksa, Zorana masturbira

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Muke bez seksa, Zorana masturbira

Vesna Vukelić otkrila da se pevačica samozadovoljavala u krevetu usred dana, a njenu priču potvrdila Natalija.

Ne može Zorana više bez seksa!

Kad već nema nijednog muškarca na Farmi koji bi je zadovoljio, pevačica je rešila da stvar preuzme u svoje ruke. Bukvalno. Prstima je smirila svoju požudu, a Vendi je jedva dočekala da ostalim farmerima ispriča šta je Pavićka radila ispod jorgana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Čim su se dotakli omiljene teme, naravno seksa, i počeli da prepričavaju kako je onomad Marjan zaspao s rukom u gaćama, a Aca u snu uzdisao, Vesna Vukelić je otkrila novu pikanteriju.

Vendi: Najsmešnije je bilo kad je Zorana masturbirala. Nisam mogla da verujem svojim očima. Ležale smo u spavaćoj sobi, bio je dan. Zorana se odjednom isključila iz razgovora i naprasno se umirila. Prekrila je glavu nekom maramom i pokrila se jorganom. Videlo se samo kako pomera ruke.

Irena i Stefan nisu mogli da veruju šta ima priča, ali ona je dodala kako je Natalija živi svedok.

Vendi: Natalijin krevet je spojen sa Zoraninim krevetom, pa je ona osetila kako se krevet drmucka. Potrajalo je to neko vreme, a onda se samo čuo Zoranin uzdah zadovoljstva, kao da je završila posao. Evo, pitajte Nataliju, ona će vam sve ispričati.

Baš tad je denserka prolazila pored njih i potvrdila sve što je Vendi ispričala.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.