Farma: Ko će koga tužiti?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jun.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ko će koga tužiti?

Pobednik Miloš Bojanić najavio je čak tri tužbe, i to protiv Mace, Firčija i Zorice. Muški farmeri na sudu će se naći zbog uvreda i psovki, a "gospođa Zorica" zbog fizičkog kontakta. Zanimljivo je da se na listi "optuženih" ne nalazi Đus, koji je, prema Milošu, sa njim imao najviše fizičkog kontakta.

"Firčija i Macu tužiću zbog uvreda, a Zoricu zbog isceniranog pokušaja da me izbaci i pljuvanja", rekao je Bojanić za domaću štampu. Ipak, ukoliko pevačica bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bila tužena zbog pljuvanja, možda će se i Miloš naći na sudu, jer se pljuvao sa Macom tokom famozne svađe u dvorištu.

Brunclikova najavljuje tužbu protiv Bojanića, koji je na Farmi izjavio da je svojevremeno od JUL-a dobila stan u Beogradu. Pobednik druge sezone rijalitija, inače, stoji iza svoje tvrdnje, što je i potvrdio u intervjuima nakon završetka Farme.

"Šuškalo" se i o tužbi Vladimira Stanojevića protiv "Ćeranića", zbog izjave da je homoseksualac, ali pitanje je da li će se odlučiti na taj korak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.