Farma: Kažnjen Milan

Izvor: Mondo, 31.Mar.2013, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Kažnjen Milan

Da li je predvideo da će noć provesti u štali?

Milan Tarot drugi je stanovnik Farme koji je na svojoj koži osetio "bes" Zadruge. Posle Seksi Sandre koja je kažnjena zbog pokušaja da pošalje poruku u "spoljašnji svet", TV vidovnjak prenoćio je u štali zbog nepoštovanja pravila.

Milan je sa ostalima radio na imanju ceo dan u subotu, pa je uveče sa glavom na stolu dočekao vanredno pismo Zadruge. Gazda Miki pročitao je farmerima da "nema zezanja", pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << moraju da se poštuju.

"Osmo pravilo glasi da mentor, odnosno Proka mora bespogovorno da se sluša. Milan se nakon više njegovih poziva, iz samo sebi poznatih razloga, nije odazvao i pomogao da se istovare kokoške. Biće kažnjen tako što će noć provesti sam u štali", pročitao je Miki pismo od Zadruge.



Milan je potpuno bunovan saslušao pismo, malo se protivio, ali se onda spakovao i otišao u štalu, u kojoj sme da ga obilazi samo gazda Miki.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.