Farma: Ivana Šašić gađala Vendi flašicom u glavu!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Ivana Šašić gađala Vendi flašicom u glavu!

Posle duge svađe u kojoj nisu birale reči kojima će uvrediti jedna drugu na "Farmi", Ivana Šašić je izgubila živce i gađala Vendi, a da se nije umešao Lepi Mića, ovaj incident bi se verovatno završio tučom.

Dok je Ivana urlala: "Raspala dro*o… bogomoljko", Vendi je mirno sedela i ponavljala: "Pijanduro", a Šašićeva je u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << trenutku dohvatila flašicu u kojoj se nalazi tečnost za elektronske cigarete i pogodila Vukelićevu pravo u čelo.

Tada je reagovao Lepi Mića koji je Ivanu bukvalno odvukao iz sobe, a Vendi… … Ona je sve vreme sedela i uporno govorila: "Pijanduro!". Pogledajte :
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.