Farma: Hiphoperi su out, narodnjaci su in!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Hiphoperi su out, narodnjaci su in!

Hiphop ne "uspeva" na Farmi. Nakon troboja Zorane, Peje i Borka bilo je jasno da nedelju dana boravka na imanju nije dovoljno da se stvori intimna veza učesnika sa publikom...poput one koju su gledaoci stvorili sa zvezdom "Granda" koju su svojim SMS glasovima vratili na imanje.

Borko "Familija" je izbačen, a pitanje da li je Katarina samo nedelju dana nakon izbacivanja osvojila simpatije, Vendi bi rekla publikuma, ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je vraćena samo kako bi bilo odgovoreno pitanje da li je Baki njoj "podigao nogu iza sena", ostaje da vidimo u narednim danima...

Što se tiče duela, trebalo bi reći da ni Zorana ni Peja nisu učili ("ne bih vas više zadržavala ako me ne volite", odnosno "nisam učio ni kada je trebalo"), ali i da je Borko "zagrejao stolicu" - znao je koje rase svinja se gaje zbog mesa, na kakvom zemljištu uspeva praziluk, koja je temperatura je optimalna u inkubatorima za gajenje pilića, kao i kada se seje šargarepa...uzalud.

Pobedio je u duelu, odnosno troboju, ali "čudo od glasova" odnosno 65,54 odsto, imala je Zorana.

Borko je nakon dupliranja imao 16,49 odsto glasova, dok je Peja "zaradio" tek 17,97 odsto glasova.

Ispraćen je uz aplauz, lepe želje, ali i stihove njegove i Stefanove pesme "Trenerka stil...".

Osim što je birala omiljenog, odnosno najmanje omiljenog farmera, publika je morala da odluči i kog izbačenog farmera će, sada već tradicionalno, vratiti na imanje.

U igri su, pored Katarine koja je osvojila 67,70 odsto glasova publike, bili Šikica, Čeda Čvorak i Renato (Hasan Dudić se nalazi u bolnici, a Sanja Radinović na putu), a dešavanja nakon Kaćinog izbacivanja - svađa Bakija i Baneta, odnosno priča da je Baki "priveo neku farmerku“- bile su izgleda daleko interesantnije od Renatove sposobnosti da umesi hleb ili Šikicine pesme...

Dok čekamo da vidimo da li će zvezda "Granda" ispuniti obećenje i naterati Bakija da ponovi celu priču oko "privatavanja u senu" kako bi njeni advokati spremili tužbu protiv densera, predstavniku beogradske hiphop scene ostaje da sumira utiske...

"Tamo je šou program. Drago mi je što sam bio na Farmi i iskren da budem, dobri su ljudi", rekao je Borko. Najbolji utisak na njega su ostavili Marjan, Aca i Zlata. "To su ljudi, to su borci. Iznenadila me i Vendi, ispoštovala me je za sve i davala mi je puno podrške".

Borko priznaje da nije imao taktiku i da je smršao "pola kile". "Došli smo i odmah nas sačekala neka 'prasećina', onda rođendani, slave...dobro sam prošao". Želje za "brata" iz familije koji je ostao...

"Želim mu da smuva onu Bosanku, prelepu, prelepu devojku...Video sam da je Baki odmah skočio na nju, Bane se sklonio, a Steva to polako. Romansa je na pomolu..."

NA FARMI I JAGODINKA SIMONOVIĆ

Poput Jagodinke Simonović, "sisate pekarke" iz filma "Varljivo leto 68", nova farmerka Irena je mesila hleb. Slavka Štimca je "glumio" Baki koji je gledao i gledao i gledao...nije poput neposlušnog sina Bate Stojkovića pipao, ali je komentarisao...kao i ostali muškarci.

Pitanje od milion dolara - da li Irena ima "trojku ili četvorku"? Farmeri su "odgovarali šakama", a režija je zumirala kameru u kuhinji.

"Jesi gledala film 'Varljivo leto'?", pitao je Baki Irenu kada je video kako nova farmerka mesi hleb.

"Zašto, misliš na neku posebnu scenu", pitala je "Jagodinka". "Mislim na onu koju ti sad upravo glumiš".

"Jao znam, ono u pekari"...

"Jel mogu ja da budem Slavko Štimac na pet minuta bolje ćemo da mesimo?", pitao je Baki, ali nije dobio odgovor. Komentari ipak nisu izostali...

"Irena ima fantastične sise i ona nam to pokazuje", pričala je Eva dok je Bane trčao ka Bakiju da ga pita da li je istina da je bio u kuhinji dok je trajala "mesi, mesi" scena.

Da je ponosna na svoje "sise" misle Ekrem, Bane, Jovana, Natalija, Cobe..."baš se vide brate, a ima i šta da se pipne", misle i "muški i ženski". Posle rasprave da li su "trojka" ili "četvorka", odnosno prave ili "veštačke", jedan farmer je (ponovo) otkrio svoje emocije...

"Ja sam veliki emotivac, brate sve što hoda meni se sviđa", rekao je Baki o Ireni nekoliko minuta pre nego što će se Kaća vratiti na imanje. "Sviđa mi se Irena, bombica je. Katarina mi se i dalje jako sviđa, reći ću joj...Kad si zatvoren moraš da nađeš nešto lepo da ti prođe vreme", priznao je denser, a onda priznao da "ničega nije bilo sa Katarinom", osim "pipanja za ruke".

"Katarina me je zavodila, a sad sam prošao školu i gledam Irenu...leži i sa Banetom i sa Stefanom, ali ja ću da povučem ručnu i čekam priliku..."

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.