Farma: Era out, Ćemo in

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Era out, Ćemo in

Era Ojdanić obavešten da zbog "privatnih poslova" mora odmah da napusti Farmu. Na imanje došao pevač Amel Ćemal-Ćemo, iskusni farmer, koji ima tajni zadatak. Četvorka "kraća" za honorare zbog spavanja.

Iznenađenja i kazne za učesnike rijalitija Farma u ponedeljak uveče! Jedan farmer je napustio imanje u Lisovićima, drugi je u njega ušao na "određeno" ili na neodređeno", ako ispuni zadatak.

Takođe, Zadruga je izrekla niz kazni, a najviše je "potkačena" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Stanija.

Era Ojdanić je obavešten da zbog privatnih poslova" mora odmah da napusti Farmu, a u direktnom uključenju nije rečeno o čemu se radi. Voditelj Ognjen Amidžić je smirio Eru rekavši da nije ništa ozbiljno.

Pevač i ugostitelj je odmah napustio imanje, na koje je došao novi član. Pevač Amel Ćemal-Ćemo, koji je već bio učesnik ovog rijalitija (kao i rijalitija Dvor), dobio je priliku da se bori za glavnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - ako ispuni tajni zadatak koji je dobio od produkcije.

Tajni zadatak se sastoji u ovome: ako u naredne dve nedelje bude uspeo da unese pometnju među ostale učesnike, šireći razne dezinformacije, ostaće na Farmi kao ravnopravni učesnik. Ako ne bude u tome uspeo - Goodbye, Charlie!


Istovremeno, Zadruga je odlučila da malo "pritegne" farmere i da ih disciplinuje.

Stanija je opet kažnjena zbog skidanja "bubice" (mikrofona), pa će od večeras spavati u štali. Tamo će biti dok Zadruga ne odluči drugačije. A biće tretirana kao osoba za eliminaciju, odnosno kao da je u izolaciji. dakle, direktan kontakt može da ima samo sa gazdom (Danijelom, u ovom slučaju).

Takođe, Stanija je kažnjena po još jednom osnovu. Ali, nije jedina.

Dakle, starleta, njen dečko Filip Panajotivć, zatim Ekrem i Filip Mitrović ostali su bez honorara za ovu nedelju, jer su prekršili jedno od osnovnih pravila Farme, a to je da nema spavanja kad se njima hoće!


(MONDO - foto: TV Pink)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Izašao Era, ušao Ćemo

Izvor: Poznati.info, 22.Apr.2013

Era je morao da izađe sa Farme zbog privatnih obaveza, a ušao je pevač Ćemo, koji ima tajni zadatak..Na imanju u Lisoviću počeo je vetar da duva, a sa njim su stigla i iznenađenja – stiže novi takmičar koji će imati tajni zadatak, da što više pometnje unese među Farmere, a za to mu je...

Nastavak na Poznati.info...

FARMA: Era Ojdanić napustio imanje, ušao Ćemo sa zadatkom

Izvor: Dzungla.org, 22.Apr.2013

Na Farmu je sa tajnim zadatkom ušao pevač Ćemo, a Era Ojdanić je morao hitno da napusti imanje zbog privatnih problema. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.