„Farma: Bane se plaši Natalijinog muža!

Izvor: Press, 04.Nov.2010, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Farma": Bane se plaši Natalijinog muža!

Otkad se Katarina Živković vratila na „Farmu", Bane Janković na sve načine pokušava da sazna šta se u „spoljnom svetu" piše o njemu i Nataliji Trik FX!
Maneken je na papiru napisao nekoliko pitanja za Kaću i bacio ga pored WC-a, u nadi da će ga pevačica pronaći i na isti način odgovoriti. Međutim, situacija se zakomplikovala kada je pismo pronašao Li Men. Zadruga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << hitno sazvala sastanak na kome je Bane priznao svoj „greh".

- Zanimalo me je da li sam možda preterao u odnosu sa Natalijom - požalio se Bane farmerima, a zatim je članici grupe „Trik FX" rekao:
- Smatram da je moj odnos sa tobom bio malo više prisniji i ne želim da tvoj muž ima nešto protiv mene kad izađem sa „Farme"!
Natalija mu je odbrusila da ne shvata taj njegov postupak.
- Zašto me dovodiš u neprijatnu situaciju kada se ništa nije dogodilo među nama? Moj muž me dobro poznaje i zna da se među nama ništa ne bi dogodilo. Samo praviš problem tamo gde ga nema. Najbolje je da nas dvoje više ne govorimo! - poručila je Natalija.
Pogledaj vesti o: Bane Farma

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.