Farma 7 : Vesna Zmijanac - Da je Goga moja ćerka, obesila bih je! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7 : Vesna Zmijanac - Da je Goga moja ćerka, obesila bih je! VIDEO

U rijalitiju Farma 7 učesnici su sinoć odgovarali na pitanja gledalaca, gde je istina kao i svakog puta izlazila na videlo.

Niame, na pitanje jednog gledaoca "da li shvatate koliko ste jadne i providne sa tim napadima na Filipa i da li mislite da je on kriv što ste se vas dve predstavile kao devojke lakog morala"? Dušica i Goga su pomalo ostale bez teksta, a onda počele da se brane da nemaju komentar i da one znaju ko su i šta su. U tom trenutku umešala se i Vesna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zmijanac, koja je šokirana ponašanjem mlade go-go igračice na Farmi.

"Vesna ima ćerku mojih godina", rekla je Goga nakon Vesninog izlaganja, što je još više iznerviralo pevačicu: "Pusti ti moju ćerku, šta je ti spominješ? Kakve to veze ima što si žensko? Da si ti moja ćerka, ja bih te obesila", oštra je bila Vesna.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Farma 7: Crni šokirao učesnike priznanjem - Zaljubljen sam u Vesnu Zmijanac! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Apr.2016

Sinoć je u rijaitiju Farma 7 bilo veoma zanimljivo jer su takmičari odgovarali na pitanja gledalaca i tom prilikom iznenadili mnoge svojim odogovorima...Jednog od pitanja na Farmi, bilo je za Crnog, koji je dobio pomalo škakljivo pitanje, a onda sve zaprepastioo svojim odgovorom. Naime, gledaoce je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.