Farma 7: Učesnici sprečili tuču! Kristina krenula da bije Nemanju VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Feb.2016, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Učesnici sprečili tuču! Kristina krenula da bije Nemanju VIDEO

Sinoć su u rijalitiju Farma 7 gledaoci postavljali pitanja učesnicima, koji su bili veoma prmoneljivog raspoloženja. Bilo je smeha, suza, ali je umalo došlo i do tuče između Kristine i Nemanje.

Naime, sinoć nakon što je Dušica završila sa pitanjima gledalaca i napustila imanje,Kristina je poznata kao nepredvidiva osoba, počela je da imitira Nemanju i govori kako je on zaljubljen u nju. Reperu se njena priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ni malo nije dopala, te je počeo da je vređa, a onda je balerina ustala u nameri da se obračuna sa njim. Srećom, ostali učesnici Farme, odmah su skočili da ih razdvoje, kako bi sprečili veći incident. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PONOVO HAOS NA FARMI Kristina nasrnula na Nemanju!

Izvor: Blic, 29.Feb.2016

Sinoć su tokom večeri farmeri odgovarali na pitanja gledalaca, a tokom trajanja reklama izbila je žestoka svađa između Kristine i Nemanje...Povod je bio jer je balerina navodno rekla da je Nemanja zaljubljen u nju. To je bilo jedno od pitanja gledalaca. Dok su bili u programu, i Kristina i Nemanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.