Farma 7: Suze na imanju zamenile svađe! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Maj.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Suze na imanju zamenile svađe! VIDEO

Sinoć su u rijalitiju Farma 7 suze zamenile svađe, jer učesnici nisu mogli da se suzdrže od emocija pošto su dobili pisma od svojih najdražih.

Tako je Nikola Lakić, farmer iz naroda, pokazao da je možda i najemotivniji na Farmi, obzirm da je počeo da plače posle prve rečenice iz pisma koje mu je poslala sestra, u kom je rekla da joj jako nedostaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkova zvezda, Maja Milošević, dobila je pismo od porodice i dečka, koji je poručio da je obožava i da bude jaka do kraja, što je mladoj Jagodinki nateralo suze na oči. Igračica Goga Aleksić je na prvu reč iz pisma koje joj je poslala majka počela da plače, a osim reči podrške, upečatljivo je bilo to što je njena mama poručila igračici da je čeka onaj ko je ispratio, što Goga nije prokomentarisala.

Naravno. bilo je i pisama koja su nasmejala farmere, pa je tako Saški Karan ćerka poručila da jedva čeka da se vrati i prekine tišinu u kojoj njen otac i ona već neko vreme uživaju, ali i da ima nekog posla, jer su se ruže iskrivile, kapija škripi, a trava u dvorištu nenormalno brzo raste. Takođe, Sašku je ćerka zamolila da ne udari nekog na imanju. Mikiju Mećavi je žena poručila da nije ljubomorna što je omiljen među ženama na imanju, ali da bi volela da je na Farmu ušao u avgustu, kada je bio u top formi. Vesna Zmijanac je bila šokirana saznanjem da njena ćerka Nikolija kuva, dok je Filipu Đukiću majka poručila da je drugima nagori dan ponedeljak, zbog izbacivanja, a njima je četvrtak, jer su tada žurke, a Filip tada nikako nije miran. Takođe, upozorili su ga da se čuva Nikole Lakića, i dodali kako je on u narodu poznat kao jajara, što je Filipa iznenadilo jer ne misli da mu Nikola misli loše.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.