Farma 7: Šokirala sve - Ovako se Ana Marija predstavila takmičarima! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Šokirala sve - Ovako se Ana Marija predstavila takmičarima! VIDEO

U rijaliti Farma 7 sinoć su ušla tri nova takmičara, a među njima je i Ana Marija Smiljanić koja je javnosti postala poznata učešćem u šou Parovi.

Svaki novi učesnik Farme, trebao bi da se predstavi ostalim učesnicima, te su takmičari odlučili da malo promene pravila i organizuju već na samom početku igru istine. Nizala su se provokativna pitanja, a onda je usledilo pitanje Lepog Miće koje je iznenadilo sve. Upitao je mladu Ana Mariju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da li upražnjava analni seks. Mlada pevačica zbnjeno ga je pogledala, a onda bez problema odgovorila:

"Inače? Napolju da. U seksu kod mene je sve dozvoljeno, ali ovde neće biti seksa", rekla je Ana Marija, dok se mladim učesnicima Farme probiudila mašta nakon ovog odgovora, te verujemo da će rvi Filip pokušati da osvoji ovu mladu i šarmantnu damu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.