Farma 7: Sastanak se otrgao kontroli, razbijane stvari na imanju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2016, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Sastanak se otrgao kontroli, razbijane stvari na imanju! VIDEO

Sinoć je u rijalitiju Farma 7 održan porodični sastanak koji se otrgao kontroli, pa je čak došlo i do razbijanja stvari na imanju.

Svakog petka uveče učesnici Farme dobiju zadatak od Zadruge da održe porodični sastanak kako bi pričali o odnosima i trenutnoj situaciji na imanju. Ipak, skoro pa nijedan od ovih okupljanja farmera nije prošao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << problema. Iako je ovonedeljni gazda Lepi Mića želeo da veče prođe mirno i bez incidenata, te je čak napravio raspored ko će kada pričati, želja mu se nije ostavarila. I to najviše zbog njegovog najvećeg suparnika, Mikija Mećave, koji je skoro pa svima upadao u reč, a u jednom trenutku, dok je držao korpu sa jajima iz samo njemu poznatih razloga, Mića je pobeseno pa je bacao šolje ka njemu, i tako je razbio i njih i jaja. Tada je nastao haos, a najglasnije su bile Marina Perazić i Saška Karan. Marina je vikala i psovala, razume se, zato što uništavaju hranu, dok je Saška sa druge strane branila postupke gazde.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.