Farma 7: Poznata pevačica ulazi na imanje u Lisovću!

Izvor: Svet plus, 03.Feb.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Poznata pevačica ulazi na imanje u Lisovću!

U rijaliti Farma 7, 15. februara useliće se 24 novih takmičara, a među poznatim imenima najpopularnijeg imanja u Lisoviću naći će se i jedno veoma poznato ime sa naše domaće estrade.

Kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje, Vesna Zmijanac uspela je da postigne dogovor sa čelnim ljudima, te je pristala da bude jedna od takmičarki nove sezone Farme. Pored Vesne Zmijanac, na imanju u Lisoviću trebalo bi da se nađu ćerka i sin Goce Božinovske, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << legendarni fudbaler Miloš Bursać, ali i poznata starleta Sandar Partizan. Takođe se spekuliše da će jedan od učesnika biti i Filip Đukić, koji je popularnost stekao učešćem u rijalitiju Parovi i vezom sa Ružicom Veljković.

Kako smo i napomenuli, ova sezona Farme biće potpuno drugačija i neizvesnija, zato ne propustite da 15. februara budete uz kanal televizije Pink, kada će se useliti novi stanari.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.