Farma 7: Paklena nedelja! Zadruga smenila gazdaricu i otkazala svadbu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2016, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Paklena nedelja! Zadruga smenila gazdaricu i otkazala svadbu! VIDEO

Zadruga rijalitija Farma 7 donela je rigoroznu odluku, te je planirana svadba otkazana, dok je Seksi Sandra smenjena.

S obzirom da se nije najbolje pokazala kao gazdarica, Zadruga je odlučila da ove nedelje smeni Seksi Sandru na mestu vođe imanja, jer nije uspela da na adekvatan način raspodeli poslove i organizuje rad na Farmi. Čelni ljudi produkije veoma su ljuti na takmičare, te su im ponovo uveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << paklenu nedelju, a odlučili su i da otkažu svadbu koja je trebala da se održi u nedelju.

"Proteklih nedelja niste živeli seoskim životom na imanju. Većina vas je vreme provodila u priči i ogovaranju, problem je u tome što imanje tako ne može da funkcioniše. Zbog nepoštovanja mentora Proke i nas, oodlučili smo da proglasimo paklenu nedelju. Zbog potpuno neorganizacije, Seksi Sandra više nije gazdarica i odmah mora da napusti gazdinu kuću", pisalo je u pismu koje je poslala Zadruga.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.