Farma 7: Nakon Balerine, Filip ponovo sa Gogom!

Izvor: Svet plus, 27.Mar.2016, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Nakon Balerine, Filip ponovo sa Gogom!

Nakon što je simulirao seks sa Balerinom u rijalitiju Farma 7, Filip je kasnije ''uzjahao'' Gogu sa kojom se strasno ljubio!

Naime, Zadruga Farme je poslala pismo i obavestila farmere da im sleduju nastupi kojima će milionskom auditorijumu pokazati koliko su duhoviti i zanimljivi. I Filip se, gle čuda, skinuo! Dok su ostali farmeri pevali i davali ritam, on je u pomoć pozvao svoju staru-novu devojku Gogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Aleksić, sa kojom je inače dva puta imao seks na imanju.

Ona je sedela na stolici, a maneken je odigrao striptiz samo za nju. Mešao je guzom, uvijao se, mazio, a onda je zajahao Gogu i poljubio je pred ostalim cimerima. Skidao je komad po komad garderobe i mamio uzdahe ženskog dela publike. Na kraju je ostao samo u gaćama, a malo je falilo da ostane i bez njih jer se u jednom trenutku videlo više nego što je trebalo!

Srećom, Filip se zaustavio na vreme i završio tačku za koju je nagrađen gromoglasnim aplauzom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.