Farma 7: Milan Đorđević CRNI napušta imanje!

Izvor: Svet plus, 24.Maj.2016, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Milan Đorđević CRNI napušta imanje!

Večeras je u rijalitiju Farma 7 održano još jedno izbacivanje, a ovog puta sa imanja odlazi Milan Đorđević Crni.

Napeti i uzbudljivi ponedeljak na Farmi završen je izbacivanjem Milana Đorđevića Crnog sa imanja. On je u subotu, zajedno sa Nikolom Lakićem, otišao u izolaciju, a dva momka su se večeras borila u areni u igri znanja. Nikola je odneo pobedu, te su njemu duplirani glasovi, pa je tako na kraju on imao 84 posto, a Crni samo 14 posto podrške publike. Obzirom da je pričao da želi da ode sa imanja, želja mu se ispunila, a u studiju ga čeka majka, koja je, kako je rekla, spremna da ga vodi kući u Podgoricu. 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Farma izbacivanje: Milan Đorđević Crni napustio imanje

Izvor: Blic, 24.Maj.2016

Milan Đorđević Crni ispao je iz daljeg takmičenja u rijalitiju "Farma"...Crni, kog je ove nedelje publika nominovala za izbacivanje, u duelu se našao sa Nikolom Lakićem, kom su farmeri dali najviše štapića. Nakon igre znanja, u kojoj je Nikola odneo pobedu, Crni je dobio samo 14 odsto glasova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.