Farma 7: Mikijeva žena sasula Jeleni Golubović sve u lice! VIDEO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Mikijeva žena sasula Jeleni Golubović sve u lice! VIDEO

Mikiju Mećavi danas je rođendan, koji proslavlja u rijalitiju Farma 7, a tim povodom njegova supruga poslala je pismo u kom je sasula Jeleni Golubović sve u lice!

Naime, žena Mikija Mećava ne krije da joj smeta Jelena Golubović i odlučila je da rediteljki preko pisma koje je poslala svom suprugo objasni neke stvari. ''Takve zaljubljene devojke su mi, čak, simpatične jer imaju u koga da se zaljube. Spremna je da zabode nož u leđa čim joj se ne ostvare planovi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Prodala si pravog i iskrenog prijatelja. Ti si izdajica, udružila si se sa svojim neprijateljima! Svetiš se zbog neostvarene ljubavi i nesuđenog seksa! Vređaš mene i moju porodicu, morala sam da ti se obratim. Inače, nisi vredna komentarisanja'', napisala je Milica Obradović u pismu.

Poslušajte šta je još Milica poručila Jeleni u snimku sa Farme:

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.