Farma 7: Još jedan stari učesnik na imanju u Lisoviću!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Još jedan stari učesnik na imanju u Lisoviću!

Za nešto manje od deset dana u rijaliti Farma 7 useliće se novi takmičari, a među njima na spisku se nalazi i ime Gagija Đoganija, koga smo na imanju U lisoviću imali prilike da vidimo pre par godina.

Naime, frontmen grupe Funky G, dobio je ponudu od čelnih ljudi Farme, te je bez razmišljanja prihvatio predlog da uđe na najpoznatije imanje: "Gagi je baš uzbuđen zbog ulaska u rijaliti, danima vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << euforija u vezi sa spremanjem. Kupio je stvari koje će mu biti neophodne u onakvim uslovima, već je spakovao većinu stvari i broji dane do ulaska", rekao je izvor blizak Gagiju za Alo i dodao:

"Biće mu mnogo lakše nego u prethodnoj “Farmi”, zato što će ovog puta sa njim biti Natalija i Sani, te neće biti sam, bez ikoga svog. Ono što mu je posebno drago je to što je dobio novu priliku da se pokaže narodu u pravom svetlu, jer nije bio zadovoljan svojim prethodnim učešćem i tada je naišao na mnogo negativnih komentara. On je nedavno bio na razgovoru sa produkcijom i presrećen je zbog ulaska u rijaliti", zaključuje izvor Alo-a.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.