Farma 7: Jelena Golubović  zaljubljena u Sanija - skidala majicu i pokazivala mu grudi! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Jelena Golubović zaljubljena u Sanija - skidala majicu i pokazivala mu grudi! VIDEO

Učesnici rijalitiju Farma 7 sve više nas iznenađuju svojim ponašanjem, a kontroverzna Jelena Golubović navodno je počela da se zaljubljuje u Sanija Ibraimova, čija je supruga Natalija pre par nedelja napustila rijaliti.

Cela priča počela je kada je Sani uz jutarnju kafu na Farmi krenuo da prepričava učesnicima šta se sinoć dešavalo. On je započeo svoje izlaganje time što je rekao da se Jelena zaljubila u njega:“Ja sam bio sinoć u krevetu sa Jelenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Golubović, je l’ ti veruješ da se ona zaljubljuje u mene?!” rekao je denser Mikiju Mećavi. Nakon toga je dodao: ”Žena se skida, gleda u mene i ispadoše kruške! Ja kažem jesi normalna sve se vidi, a ona kaže one su tu da bi se videle".

Inače, Sanijeva supruga, Natalija, napustila je rijaliti Farma 7 pre par nedelja zbog zdravstvenih problema i kako stvari stoje, verovatno se neće vraćati na najpopularnije imanje u Srbiji, a Jelena Golubović je iskoristila priliku što ona nije tu pa je juče u svom izlaganju uspela da uporedi Natalijinu i svoju seksualnost i dodala kako ona pleni gde god se pojavi, a da joj je pevačica potpuno neharizmatična.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.