Farma 7: Filip ponovo sa Cecom u krevetu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2016, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Filip ponovo sa Cecom u krevetu! VIDEO

Poznati Kazanova popularnog rijalitija Farma 7 sinoć je ponovo završio u krevetu sa cimerkom Cecom Jovanović i svi su čekali da se desi ono što se od njih očekuje!

Otkako je ušao na Farmu, Filip Đukić se pokazao kao učesnik koji voli da menja krevete, dame i da se šeta go. Maneken je, pa mu je to možda profesionalna deformacija. Tako je sinoć popularni Kazanova gledao koji mu krevet prija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za oko i odlučio da se uvuče kod Cece Jovanović, koja ga je rado primila, iako često pozdravlja dečka koji je napolju. Ostali farmeri su, opravdano, očekivali da se desi seks između njih dvoje, ali izgleda da su kamere učinile svoje, pa se ništa nije desilo.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.