Farma 7: FINALE 29. juna!

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: FINALE 29. juna!

Finale rijalitija Farma 7 održaće se 29. juna uživo na kanalu televizije Pink, kada ćemo dobiti još jednog pobednika najpopularnijeg šoua na našim prostorima.

Još tačno sedam dana ostalo je do proglašenja pobednika sedme sezone Farme, a finalisti koji se nalaze na imanju u Lisoviću sa nestrpljenjem išečekuju trenutak kada će se uputiti svojim kućama nakon više od 120 dana provedenih daleko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << od svih i svega. U ovoj sezoni, imali smo prilike da vidimo puno svađa, tiča, ljubavnih romansi, seksa, ali ono što još uvek ne znamo je to ko će poneti laskavu titulu pobednika.

Budite sledeće srede uz kanal televizije pink kada ćemo konačno dobiti i pobednika Farme 7.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.