Farma 7: Dušica dobila tajni zadatak koji joj nikako ne prija!

Izvor: Svet plus, 23.Maj.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Dušica dobila tajni zadatak koji joj nikako ne prija!

Večeras je u rijalitiju Farma 7 voditelj Ognjen Amidžić dodelio novi tajni zadatak i to Dušici Grabović, koja nije srećna zbog toga!

U toku je emisija Farma - izbacivanje, a kako je običaj, pre odlaska u arenu, Ognjen Amidžić intervjuiše farmere koji su bili po nečemu zanimljivi u toku protekle nedelje, kao i danas. Ali, ono što je tradicija jeste dodeljivanje tajnog zadatka nekom od učesnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a odluka je ovog puta pala na Dušicu Grabović. Pevačica je rekla da je srećna što je ona ta koja će morati da bude zagonetna ove nedelje, te da se ranije uvek trudila da bude policajac i otkrije ko od drugih učesnika ima zadatak, ali kada je saznala šta će morati da radi, nije joj bilo prijatno. Ona će morati da kuva kafu svako jutro Jeleni Golubović i Mikiju. Po njenom glasu i izrazu lica, to joj se nije dopalo, ali je rekla kako se nada da neće uspeti da je provale.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.