Farma 6: Izabran prvi gazda! Učesnici dobili ozbiljne zadatake!

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Izabran prvi gazda! Učesnici dobili ozbiljne zadatake!

Nakon što su se svi učesnici uselili na Farmu 6, održan je i prvi porodični sastanak na kome su takmičari u Lisoviću izabrali i prvog gazdu.

Jednoglasnom odlukom farmera, odlučeno je da Zvezdan Anđić bude prvi gazda na Farmi 6. Šou je zvanično počeo, a učesnici imanja u Lisoviću dobili su odmah i svoj prvi zadatak. Naime, farmeri će morati sami da naprave krevete, tako što će od slamarica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << napraviti jastuke i jorgane za pokrivanje, a produkcija im je u kući ostavila piliće o kojima već na samom početku morati da brinu.

Pravila su stroga, a po prvi put gazda ima privilegiju da se u njegovoj kući nalazi tuš kabina u kojoj će tokom svog gazdovanja jedino on smeti da se tušira. Vesela ekipa vrlo pozitivno je ušla u kuću spremna da sebe pokaže u najboljem svetlu, a iako su odmah ostvarili prijateljsku komunikaciju, verujemo da će biti veoma zanimljivih situacija tokom naredna četiri meseca.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.