Farma 3: Izbačeni Limen i Jasmina Ana

Izvor: Poznati.info, 27.Dec.2010, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 3: Izbačeni Limen i Jasmina Ana


Večeras su 'Farmu' napustili Nikola Kostić Limen i Jasmina Ana koji su osvojili najmanje glasova publike.
Prvi je bio Limen koji se u preseku u 21h našao na začelju liste finalista, sa osvojenih 0.55% glasova. U drugom preseku od 22h, najmanje osvojenih glasova je imala Jasmina Ana koja je osvojila 1.37% glasova.
U studiju kod voditeljke Aleksandre Jeftanović su gostovali Ivan Fece Firči, Ivan Gavrilović, Dragica Radosavljević Cakana i Snežana Mišković Viktorija koji su se non-stop peckali, provocirajući jedni druge.
Sledeće izbacivanje je sutra u 21h kada će se napraviti prvi i u 22h kada će se napraviti drugi presek i izbaciti takmičari sa najmanje osvojenih glasova.
Superfinale...
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FARMA: LIMENI - PRVI FINALISTA KOJI NAPUŠTA FARMU! VIDEO!

Izvor: iYupi.com, 27.Dec.2010

Prvi finalista koji napušta farmu, samo dan po ulasku u finale je Limeni, jer je imao najmanje glasova publike u prvom preseku, nešto pre 21 čas. Ognjen je zauzeo svoju poziciju za stolom i pošto je dobio ime nekog od ukućana, pitao je ukućane u paru ko od njih ima šanse da napusti rijaliti...

Nastavak na iYupi.com...

Farma: Izbačeni Limen i Jasmina Ana

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2010, 10:45

Sinoć su ldquo;Farmu rdquo; napustili Nikola Kostić Limen i Jasmina Ana koji su osvojili najmanje glasova publike.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.