Farma 3: Boki 13 ušao, Irena Šućur ispala

Izvor: Poznati.info, 07.Nov.2010, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 3: Boki 13 ušao, Irena Šućur ispala


Iako je prvobitno najavljeno da će ove nedelje umesto Ognjena Amidžića 'Farmu' voditi njegov prijatelj i saradnik Marko Kon, voditelj je bio Boki 13 koji je posle 'Arene' ušao na 'Farmu' gde će zajedno sa ostalim učesnicima dobiti priliku da se takmiči za 100.000 evra koliko iznosi glavna nagrada.
Ovo iznenađenje je najviše pogodilo Marjana Rističević koji je iznerviran i okrenut leđima ignorisao makedonskog pevača(ili pevačicu?!).
Farmu je napustila Irena Šućur koja je imala samo 0.04% glasova manje od Lee Man-a koji je ostao na imanju. Rezultati glasanja posle dupliranja glasova Banetu koji je pobedio u igri znanja su bili sledeći:
Ekrem Jevrić - 46%
Bane
...
Pogledaj vesti o: Irena Šućur,   Bane Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma: Ispala Irena!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Nov.2010

Među večerašnjim farmerima koji su bili nominovani za izbacivanje, najmanje glasova publike, samo 5, 42 odsto imala je manekenka Irena Šućur koja je nedavno ušla na Farmu...Boki 13 je imao tu čast da saopšti nominovanim farmerima ko od njih ima najviše,a ko najmanje glasova. Ekrem, koji se ranije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.