(FOTO) ZABORAVIO NA PREVARU: Tamari dečko poslao poklon na Farmu!

Izvor: Kurir, 26.Sep.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ZABORAVIO NA PREVARU: Tamari dečko poslao poklon na Farmu!

Starleta se oduševila kada je otvorila kutiju i videla šta se nalazi unutra.

Nakon što su se na "Farmi" završile nominacije, Ognjen Amidžić je doneo specijalno niznenađenje za Tamaru Đurić. Voditelj je rekao starleti da poklon može da otovori tek kada on izađe iz kuće. Kada je podigla poklopac bele kutije, Tamara je videla tortu, koju joj je zadruga donela, povodom rođendana njenog dečka. Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se oduševila, a farmereke su pritekle u pomoć kako bi joj pomogle oko posluženja. Inače ona je tortu dobila od dečka, koji je to učinio kako bi Đurićeva mogla da obeleži bitan dan.

"Ljubavi srećan ti rođendan", vikala je ona, a onda je počela da seče tortu.

Podsetimo, njen dečko Dejan Palić je nedavno izjavio kako je zgoržen ponašanjem svoje devojke u rijalitju, kao i da će morati da ogovara zbog toga kada bude izašla napolje.

A. K.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.